Jun 12, 2010

SUKMA VS WORLD CUP



Sekarang ni, ada 2 event yang berlangsung serentak..first, SUKMA or sukan malaysia dan lagi satu, FIFA WORLD CUP..habis la..kat umah nanti, mesti berebut2 la nak tengok tv..yang sorang nak tgk sukma..yang sorang nak tengok bola..hehehe...kalau kat umah ada 2 3 bijik tv, tak pe la gak..ni kalo sebijik, ada la yang kene mengalah..tapi bola selalu tyme malam..nasib baekla..kalo tak, mak cik2 dan nenek2 tak dapat nak menonton drama pebberet diorang..hahaha..kedai2 mamak and kedai2 makan mesti banyak yang ambik kesempatan tyme ni kan..kaya la tauke2 kedai mkn 2..ini kerana, org2 lelaki mesti melepak kat sane punye bile musim2 bola ni..ade yang sanggup tinggal anak bini kat umah sebab nak berkumpul dengan kawan2 semata2 nak tengok bola..kadang2 benda ni jadi punca perang mulut antara suami isteri...aishhh...cakap macam orang yang berpengalaman pulak aku ni...huhu..world cup kat SOUTH AFRICA manakala sukma yang ke-10 ni, MELAKA yang jadi tuan rumah...yuhuuuu...saya bangga menjadi anak melaka..tibe2 je kan..hahaha..meh pakat ramai2 datang melaka tgk sukma..sokong sukan kat malaysia ni sebelum sokong sukan kat luar negara nun..sukma dari 10-19 jun ni..world cup start 11 jun-11 julai nanti..good luck la kepada sape2 yang terlibat...hehehe

0 comments:

Post a Comment

Jun 12, 2010

SUKMA VS WORLD CUP

Posted by ::WAWA AZURA:: at 12:13 AM


Sekarang ni, ada 2 event yang berlangsung serentak..first, SUKMA or sukan malaysia dan lagi satu, FIFA WORLD CUP..habis la..kat umah nanti, mesti berebut2 la nak tengok tv..yang sorang nak tgk sukma..yang sorang nak tengok bola..hehehe...kalau kat umah ada 2 3 bijik tv, tak pe la gak..ni kalo sebijik, ada la yang kene mengalah..tapi bola selalu tyme malam..nasib baekla..kalo tak, mak cik2 dan nenek2 tak dapat nak menonton drama pebberet diorang..hahaha..kedai2 mamak and kedai2 makan mesti banyak yang ambik kesempatan tyme ni kan..kaya la tauke2 kedai mkn 2..ini kerana, org2 lelaki mesti melepak kat sane punye bile musim2 bola ni..ade yang sanggup tinggal anak bini kat umah sebab nak berkumpul dengan kawan2 semata2 nak tengok bola..kadang2 benda ni jadi punca perang mulut antara suami isteri...aishhh...cakap macam orang yang berpengalaman pulak aku ni...huhu..world cup kat SOUTH AFRICA manakala sukma yang ke-10 ni, MELAKA yang jadi tuan rumah...yuhuuuu...saya bangga menjadi anak melaka..tibe2 je kan..hahaha..meh pakat ramai2 datang melaka tgk sukma..sokong sukan kat malaysia ni sebelum sokong sukan kat luar negara nun..sukma dari 10-19 jun ni..world cup start 11 jun-11 julai nanti..good luck la kepada sape2 yang terlibat...hehehe

0 comments on "SUKMA VS WORLD CUP"

Post a Comment